Ontwerp zonder titel 36

Onze dienstverlening

Bij Your Next Concepts streven wij ernaar dat onderwijsinstellingen met onze oplossingen het onderwijs kunnen geven zoals zij dat willen.

Samenwerken met Your Next Concepts

Wij zien dat elke onderwijsinstelling en onderwijsvisie net anders is. Daarom zorgen wij voor standaardsoftware die flexibel te configureren is, zodat het bij alle onderwijsinstellingen en onderwijsvisies aansluit. Hiermee past onze software bij iedere individuele casus, maar kunnen wij de software generiek door ontwikkelen.

Ontwerp zonder titel 35

Dienstverlening

Toegankelijk support via het support & Ticketsysteem

Bij elk van onze klanten geloven wij in intensief klantencontact. Daarom zijn wij te bereiken via telefoon, mail en via het ticketsysteem. Wij streven ernaar om vragen binnen 24 uur te beantwoorden.

Jaarlijkse gebruikersdagen & events

Elk jaar organiseren we gebruikersdagen waarbij gebruikers van het product input kunnen leveren en waar we de roadmap presenteren voor komend jaar. Daarnaast organiseren we regelmatig kennisdeelevenementen om kennis uit te wisselen tussen onderwijsinstellingen en om in gesprek te gaan over veelbesproken onderwerpen binnen de onderwijslogistiek.

Periodieke overleggen om wensen te bespreken

Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er speelt. Daarom plannen we regelmatig overleggen om de stand van zaken te bespreken.

Wil je weten wat we voor jouw onderwijsinstelling kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op. 

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Hierop van toepassing zijn de Privacy Policy en Algemene voorwaarden van Google.