Kennisdeelevenement: Gebruikersdag Academy Attendance

Gebruikersdag 25 april 2022

LET OP! Gebruikersdag Academy Attendance is verplaatst naar maandag 25 april

Het team van Academy Attendance heeft niet stilgezeten en is volop bezig geweest met nieuwe ontwikkelingen. Wat voor nieuwe ontwikkelingen hebben er plaatsgevonden en op welke manier heeft Academy Attendance een bijdrage kunnen leveren bij het goed organiseren van het onderwijs? Tijdens de gebruikersdag zullen we stilstaan bij nieuwe de inrichting van volgend collegejaar, tips en best-practices delen. Daarnaast is er ruimte om in gesprek te gaan met andere onderwijsinstellingen. 

De onderstaande onderwerpen zullen behandeld worden tijdens de Academy Attendance gebruikersdag op 25 april 2022. Tijdens deze gebruikersdag is er aandacht voor:

Nadat we onze afgelopen en toekomstige ontwikkelingen met jullie hebben gedeeld zal er een workshop plaatsvinden die zich richt op hoe Academy Attendance kan helpen bij de ontwikkeling van flexibel onderwijs. Gebruikers en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de gebruikersdag! 

Het programma is als volgt georganiseerd:

Locatie: Europalaan 100, Utrecht
Datum: maandag 25 april 2022
Tijd: 14:00
Kosten: gratis*

Schrijf je in voor het evenement

Na inschrijving zal je een e-mail ontvangen ter bevestiging van jouw inschrijving.

*De kosten voor het evenement zijn gratis bij opkomst. Mocht je zonder afmelding niet komen, brengen wij 50 euro in rekening.

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Er is fout gegaan bij de aanmelding. Blijft het fout gaan? Stuur dan een e-mail naar info@yournextconcepts.com met je aanmelding.