Kennisdeelevenement: Hoe organiseren wij het onderwijs in 2028

Your Next Concepts kennisdeelevenement 2023

Iedere dag zien wij dat het onderwijs in beweging is. Nieuwe onderwijsvisies creëren vraag voor flexibel onderwijs voor de student en docent. De uitdaging waar wij iedere dag mee bezig zijn is hoe we het flexibele onderwijs goed kunnen helpen organiseren voor de student, docent en onderwijsondersteuning.

Op 16 februari willen wij niet het wiel opnieuw uitvinden, maar bij elkaar komen met verschillende onderwijsinstellingen om elkaar te verrijken met de kennis uit de praktijk. Daarom organiseren wij het evenement “Samen naar flexibel onderwijs” in Utrecht.

Kennisdeelevenement

Wat zijn de ontwikkelingen in Nederland bij onderwijsinstellingen als het gaat om het flexibele onderwijs?

De steeds grotere keuzemogelijkheden van studenten en het flexibele en modulaire onderwijs heeft een grote impact op de manier waarop onderwijs ontwikkeld en georganiseerd wordt. 

Tijdens het evenement op 16 februari 2023 gaan we in op dit vraagstuk aan de hand diverse workshops en vraagstukken. Tijdens dit evenement staat kennis uitwisselen en het delen van best practises centraal.

Locatie: Europalaan 100, Utrecht
Datum: 16 februari 2023
Tijd: vanaf 13:00
Kosten: gratis

Schrijf je in voor het evenement

Laat ons weten of je dit kennisdeelevenement wil bijwonen!
Ken je nog collega's die geïnteresseerd zijn in flexibel onderwijs en de ontwikkeling daarvan? Stuur deze pagina door en nodig ze uit!

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Er is fout gegaan bij de aanmelding. Blijft het fout gaan? Stuur dan een e-mail naar info@yournextconcepts.com met je aanmelding.