Onderwijs in transitie

Kennisdeelevenement 2024

Introductie

Het onderwijs is ook in 2024 nog volop in transitie om de uitdagingen die voor ons liggen het hoofd te kunnen bieden. De voortdurende uitdaging waar wij ons als Your Next Concepts mee bezig houden, is hoe wij de onderwijsinstellingen in staat kunnen stellen om passend onderwijs aan te bieden voor alle studenten.

Graag nodigen wij je uit op dinsdag 27 februari 2024 bij het tweede kennisdeelevenement van Your Next Concepts. Dit evenement heeft twee doelen:

1. Het delen van kennis rondom de thema's curriculumontwikkeling en onderwijslogistiek
2. Elkaar ontmoeten en leren van de best practises en uitdagingen op andere plekken in het onderwijs

Dit evenement brengt onderwijsprofessionals, beleidsmakers en deskundigen samen met één gemeenschappelijk doel: de voortdurende verbetering van het onderwijs.

Programma

De opening staat gepland om 13:00 uur waarna je een keuze hebt of je naar één of twee presentaties gaat of op hetzelfde moment in gesprek gaat met collega's op het kenniskruispunt. Het is ook mogelijk om één presentatie bij te wonen en daarna deel te nemen aan het kenniskruispunt. Let op: De tijden kunnen nog gaan afwijken.

Binnenkort horen jullie wie er komt spreken en geven we jullie een sneak preview van het kenniskruispunt. Houd onze LinkedIn pagina, nieuwsbrief of je mailbox in de gaten als je je hebt aangemeld bij ons voor YNC kennisdeelevenement 2024.

Ben je benieuwd naar hoe het vorige kennisdeelevenement eruitzag? Klik dan hier.

Schrijf je in!

Bedankt voor je inschrijving! Je ontvangt binnenkort meer informatie.
Oeps, daar ging iets mis. Probeer je opnieuw in te schrijven.


Praktisch

Het evenement vindt plaats op de DotSlash campus in gebouw 100, het adres is Europalaan 100, 3562 KS in Utrecht.

Navigeer naar het adres Eendrachtlaan 100, hier bevindt zich de parkeergarage. Parkeren is het eerste uur gratis en daarna 0,50 euro per kwartier.

De locatie is per tram of bus vanaf Utrecht CS te bereiken. Voor de tram kan je kiezen voor lijn 20 richting richting Nieuwegein-Zuid of tram 21 richting Ijsselstein via Nieuwegein. Je stapt uit bij tramhalte Kanaleneiland-Zuid en loopt er binnen 1 minuut heen.

Voor de bus kan je kiezen voor lijn 65 richting Vianen via Plettenburg, lijn 77 richting Nieuwegein of lijn 85 richting Leerdam. Voor al deze buslijnen geldt hetzelfde, je stapt uit bij Kanaleneiland-Zuid en loopt via de brug binnen 2 minuten naar de Europalaan 100.

Met de OV-fiets is het ongeveer 15 minuten fietsen vanaf Utrecht Centraal, voor en achter het gebouw staan fietsenrekken.