EduTasQ helpt om flexibel onderwijs te plannen

Met EduTasQ krijgt het onderwijs de regieover de onderwijsplanning. Door curriculuminformatie, prognoses en roosterrandvoorwaarden bij elkaar te brengen en voor docenten inzichtelijk te maken, kunnen onderwijsteams zelf bepalen hoe de taakinzet is.

Demoverzoek
Video

Het onderwijs wordt flexibeler en daarmee ook de onderwijsplanning van het onderwijs. EduTasQ helpt het onderwijs om grip te hebben op de planning. Door zowel centraal als decentrale processen te ondersteunen vormt EduTasQ zich naar de organisatie en het onderwijsmodel.

Snel data inladen

EduTasQ biedt diverse mogelijkheden om het te plannen onderwijs in te laden. Automatisch via een curriculum-managementsysteem, via Excel of door het zelf in te voeren. Hiermee heb je direct inzicht in het onderwijsprogramma.

Procesondersteunend

EduTasQ ondersteunt het proces van taakinzet, van uitlenen tot automatisch inzicht in de resterende uren. Gebruikers ontvangen gerichte notificaties, tussentijdse rapportages tonen aan of je op schema ligt en tijdens het invoeren ziet je altijd de laatste stand van zaken.

Eenvoudig in gebruik

Via de moderne interface is EduTasQ intuitief in gebruik. Zonder uitgebreide trainingen kan je snel een onderwijsplanning maken.

Door de planning van het onderwijs dichter bij de docent te brengen sluit het beter aan bij het onderwijsmodel. Dat is de basisgedachte van onze vlekkenrooster benadering.

Randvoorwaarden

Wat is belangrijk in het rooster? Dit is de vraag die centraal staat. Op basis van de antwoorden kunnen meer dan 15 checks ingesteld worden. Het systeem berekent realtime wat wel en niet kan en laat de gebruiker kiezen. Zo kunnen ook verborgen randvoorwaarden gewaarborgd blijven.

Eenvoudig plannen

Door de duidelijke interface en drag-and-drop-structuur kan iedereen een rooster maken. Door de randvoorwaarden zie je direct wat wel en niet kan en zo kan je een passend rooster voor de student en docent maken.

Inzicht vanuit alle perspectieven

EduTasQ toont de resultaten vanuit alle invalshoeken. Zo kan je snel zien of het vlekkenrooster voor de student en docent passend is, maar ook of het past bij het uitgedachte curriculum en goed verspreid is over de dagen.

Beschikbaarheid uitvragen is cruciaal voor een goede planning en rooster. Met EduTasQ maken wij dit zo eenvoudig mogelijk voor de docent of begeleider.

Magic link

Beschikbaarheid uitvragen zou zo simpel moeten zijn als een datumprikker. Via de magic link vraag je eenvoudig en veilig beschikbaarheid uit zonder login.

Statussen

Wel en niet beschikbaar voldoet in de tijd van hybride onderwijs niet meer. Met EduTasQ bepaal je zelf welke statussen je mogelijk wil maken.

Inzicht

Als opleiding of team snel zien wanneer je een vergadering kunt plannen. EduTasQ toont via heatmaps wanneer docenten beschikbaar zijn.

Techniek

Integratie- en koppelingsmogelijkheden

Single Sign-on

Altijd inloggen met eigen accounts, of dat nu via SURFConext is of via de eigen AD.

Externe systemen

Koppelingen met externe systemen zijn mogelijk middels custom koppelingen en de beschikbare REST API van EduTasQ.

SQill & Academy Attendance

EduTasQ integreert naadloos met andere Your Next Concepts producten zoals SQill en Academy Attendance.

HR-integratie

Automatisch beheer van HR-gegevens zoals aanstelling, verlof en competenties.

Benieuwd naar de mogelijkheden van EduTasQ? Vraag dan een gratis demo aan.
Edutasq
Bedankt! Uw demo verzoek is ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!
Oops! Er ging iets mis. Probeer het alstublieft nog een keer.