Kennisdeelevenement: Curriculum van de toekomst ontwikkelen en beheren

UPDATE: Nieuwe datum 11 maart 2022

Vorig jaar kon helaas het kennisdeelevenement ''Curriculum van de toekomst ontwikkelen en beheren'' niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. We hebben besloten om het evenement te verplaatsen naar 11 maart 2022. We nodigen je graag uit om het evenement bij te wonen!

We zullen de personen die zich al eerder hebben aangemeld een bericht sturen. Je hoeft je in dat geval niet opnieuw in te schrijven. Je bent in dat geval verzekerd van een van de 24 beschikbare plaatsen.

Kennisdeelevenement

Wat zijn de ontwikkelingen in Nederland bij onderwijsinstellingen als het gaat om het curriculumontwikkeling en -beheer?

De steeds grotere keuzemogelijkheden van studenten en het flexibele en modulaire onderwijs heeft een grote impact op de manier waarop onderwijs ontwikkeld en georganiseerd wordt. 

Tijdens het evenement op 11 maart 2022 gaan we in op dit vraagstuk aan de hand diverse praktijkvoorbeelden van onderwijs dat momenteel opnieuw ontworpen wordt. Tijdens dit evenement staat kennis uitwisselen en het delen van best practises centraal.

Het programma is als volgt georganiseerd:

Locatie: Europalaan 100, Utrecht
Datum: 11 maart 2022
Tijd: 14:00
Kosten: gratis*
Aantal deelnemers: 24 max.

Schrijf je in voor het evenement

Het limiet voor inschrijvingen is bereikt. Wilt u op de wachtlijst om dit evenement bij te wonen? Vul dan dit formulier in.

*De kosten voor het evenement zijn gratis bij opkomst. Mocht je zonder afmelding niet komen, brengen wij 50 euro in rekening.

Bedankt voor je aanmelding!
Oops! Er is fout gegaan bij de aanmelding. Blijft het fout gaan? Stuur dan een e-mail naar info@yournextconcepts.com met je aanmelding.