Ontwikkel het onderwijs van de toekomst!

Your Next concepts helpt onderwijsinstellingen het onderwijs goed te ontwikkelen en te organiseren vanuit de onderwijsvisie

Bekijk producten
Opkomend evenement

Naam Evenement

dd/mm/jj
schrijf je in

Wat we doen

Wij maken slimme en innovatieve (web)applicaties die zich richten op het verbeteren van de onderwijslogistiek. Met onze oplossingen stellen wij onderwijsinstellingen in staat het proces vanaf de ontwikkeling tot en met de uitvoering van het onderwijs te stroomlijnen. Hiernaast staat binnen onze oplossingen het mogelijk maken van flexibel onderwijs centraal.

Lees meer

Onze producten

Academy Attendance

Academy Attendance is een applicatie waarmee studentinschrijvingen, aanwezigheidsregistratie en de onderwijsevaluatie eenvoudig en vanaf één centrale plek georganiseerd kunnen worden. Met Academy Attendance maken wij deze processen inzichtelijk, automatiseren wij waar mogelijk en koppelen wij onze systemen aan de bestaande infrastructuur van de onderwijsinstelling.

Bekijk productwebsite

SQill

Het gehele curriculum op één plek: van ontwikkelen tot beheer tot inzicht. SQill is hét curriculuminformatiesysteem van de toekomst waarmee het flexibel onderwijs georganiseerd kan worden.


Bekijk productwebsite

Onze kernwaarden

Innovatie

Op basis van de trends in de sector ontwikkelen wij onze producten continu door. Hierdoor heb je als gebruiker van onze producten niet alleen nu een goede oplossing, maar beschik je over een product dat meebeweegt met de ontwikkelingen in het onderwijs.

Kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze producten aansluiten bij de wensen van de gebruiker. Hiervoor bespreken wij periodiek samen met jou over de wensen voor nu en in de toekomst. Ook steken wij veel aandacht in onze gebruikerscommunity: We organiseren gebruikersdagen, kennisdeelevenementen en sparsessies om het gesprek met elkaar aan te gaan en van elkaar te leren. Hiernaast beschikken we over een helpcentrum en staat ons supportteam elke dag voor jou klaar om vragen te beantwoorden. 

Onderwijs staat centraal

Voor ons staat de onderwijsvisie centraal en onze producten helpen opleidingen deze te verwezenlijken. Hiermee blijven wij de vraag stellen wat de student of docent eraan heeft. Vanuit deze gedachte proberen wij altijd meerwaarde te creëren voor het onderwijs.

Voor wie wij werken

Blogs en nieuws

Naar alle blogs